28.04.2019 Смачна традиція: секрети приготування класичної паски на Великдень

28.04.2019 Смачна традиція: секрети приготування класичної паски на Великдень

Джерело: http://sigmatv.net.ua/all-news/18801-smachna-tradiciya-sekreti-prigotuvannya-klasichno%D1%97-paski-na-velikden/

Кухарі-кондитери, учні Лозівського центру професійної освіти розповіли про особливості приготування традиційної дріжджової паски.

Детальний, покроковий рецепт приготування – у відео.

РЕЦЕПТ ТРАДИЦІЙНОЇ  ВЕЛИКОДНЬОЇ ПАСКИ

  • 500 г. борошна
  • 200 г. молока
  • 5 жовтків
  • 50 г. дріжджів
  • 100 г. масла або маргарину
  • 150 г. цукру
  • 50 г. родзинок
  • ¼ чайна ложки солі
  • Цедра пів лимона
  • Ваніль

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите Ctrl+Enter.

%d такие блоггеры, как:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: